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RESPONSES TO QUESTIONS RECEIVED PRIOR TO THE QUESTIONS 
AND INQUIRIES DEADLINE OF MARCH 17, 2025 

 
Mobile Food Licenses at Liberty State Park 

 

1. Question: can I hiring food trucks that meets the requirements or lease food trucks 
 
Response:  Licensee(s) will not be permitted to hire other food truck or other mobile 
food vending operators to operate under the License Agreement. In accordance with 
Paragraph 42 of the Proposed License Agreement, “Licensee shall be prohibited from 
subcontracting any part or all of the License Agreement.” Licensee(s) may lease food 
trucks or other mobile units from other entities and operate those mobile units under 
the License Agreement. However, the mobile units must be operated by Licensee and 
its employees and not by the entity that leased the mobile units to Licensee. 
 

2. Question:  in the north zone (waiting room area A) can I have 110 electric cord for the coffee 
cart and hotdogs warmer  

 
Response:  Area A (CRRNJ Terminal Waiting Room) does not currently have 110 
volt electrical outlets available for use by the Licensee assigned to the North Zone. 
However, the Department intends to install 110 volt electrical outlets for use by 
Licensee by fall 2025. The Department anticipates that the Licensee assigned to the 
North Zone will choose to operate food carts at Area B (Concourse) during the 
summer months rather than at Area A (CRRNJ Terminal Waiting Room). 110 volt 
electrical outlets are available at Area B (Concourse) for use by the Licensee assigned 
to the North Zone. If the Licensee assigned to the North Zone proposes to operate 
food carts within Area A (CRRNJ Terminal Waiting Room) before fall 2025, the 
Department will endeavor to complete the required electrical upgrades sooner than 
fall 2025. 
 

3. Question:  do I can keep the push cart and coffee table in the service area (waiting room)or is 
there any storage room available for my items (push cart and freezer) 

 
Response:  Mobile units and equipment may not be stored unsecured at the Area. The 
Department cannot guarantee that an overnight storage location(s) will be provided 
for food carts and equipment at any of the three zones. However, the Department has 
identified a storage location for the North Zone and is amenable to approving limited 
overnight storage of food carts and equipment if the Department determines the 
location is suitable after reviewing Licensee’s operation plan. The Department will 
consider requests to store equipment that requires electricity, such as freezers, 
overnight. However, the Department cannot guarantee that electrical outlets will be 
available for use by Licensee(s) at the storage location(s), or that the Department will 
approve requests to store equipment that requires electricity overnight.      
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4. Question:  in the green park zone and south zone  the push cart do it has to be food or can be 
novelty 'Italian Ice 'water and soda push cart 

 
Response:  Food carts or other mobile units operated within the Green Park Zone or 
the South Zone are not required to sell food. Licensee(s) may sell items including, but 
not limited to, the items listed in Paragraph 1(I) of the Proposed License Agreement. 
Italian ice, water, and soda would be acceptable items to sell from food carts within 
the Green Park Zone and the South Zone.  


